TRABZON / ARSİN - Kuzguncuk Cemal Azmi Bey Ortaokulu

Kuzguncuk Cemal Azmi Bey Ortaokulu

Adres
KUZGUNCUK MAH. BÜLBÜL KÜME EVLERİ KUZGUNCUK CEMAL AZMI BEY ILKOKULU BLOK NO: 32 ARSİN / TRABZON
Vizyon
Öğrettiklerinde kendisi örnek teşkil eden, is birliği içinde çalışan ve çağa uyum sağlayan bir personel yapısına ulaşmış; Görev ve sorumluluklarını bilen, doğruları yaparken kendinden emin, insani değerleri benimseyen ve öğrenmeyi ilke edinen çağdaş öğrenci yapısına ulaşmış; Velinin öğrencisini göndermekten, öğrencinin bulunmaktan, personelin de çalışmaktan mutlu olduğu bir okul olmaktır.
Misyon
Öz güven sahibi, bilgiyi ve kendini yenileyen, görev ve sorumluluklarının bilincinde, çalışkan,hoşgörülü,ahlaklı, sosyal ve aktif, kendisi ve geçmişiyle barışık, ideali olan; insanları, doğayı, hayvanları seven; üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.
ÇEŞİTLİ SPOR DALLARINDA İLDE İLÇEDE ÇOK SAYIDA DERECELERİMİZ VARDIR.
Kalöriferli
KOLAYDIR.